عرض مشاركة واحدة
#1 (permalink)  
قديم 13-01-2008, 09:42 AM
حلم السراب
عضو مجالس الرويضة
حلم السراب غير متواجد حالياً
لوني المفضل Cadetblue
 رقم العضوية : 56
 تاريخ التسجيل : 13-11-2006
 فترة الأقامة : 6373 يوم
 أخر زيارة : 24-08-2012 (10:55 AM)
 المشاركات : 135 [ + ]
 التقييم : 1101
 معدل التقييم : حلم السراب عضو الماسي حلم السراب عضو الماسي حلم السراب عضو الماسي حلم السراب عضو الماسي حلم السراب عضو الماسي حلم السراب عضو الماسي حلم السراب عضو الماسي حلم السراب عضو الماسي حلم السراب عضو الماسي
بيانات اضافيه [ + ]
جديد Adobe Photoshop CS3 v10.0 + keygen فوتوشوب العاشر 10








Adobe firmasinin ürettigi, Adobe ailesinin resim isleme, tasarim ve entegre islemlerle donatilmis bir araci olan "Adobe Photoshop", isleri grafik üzerine olan veya bu konuya ilgi duyan kisilerin kullandigi profesyonel bir resim düzenleme yazilimidir. Vektörel yönü zayif olan Photoshop özellik le fotograflar üzerinde oynama yapilacaksa uygundur.

Arayüzü, kullanimi kolaylastirmak için basit tasarlanmistir (bazi ünlü firmalar bile çok iyi oldugu için Photoshop'un arayüzünü kopyalayip kendi yazilimlarina adapte ettiler).

Photoshop katmanlarla çalisan bir yazlilimdir, üzerinde çalistiginiz resim bir çok katmandan olusabilir ve bu katmanlar üzerinde ayri ayri islem yapabilirsiniz (renk, isik, seffaflik... ayarlarini degistirme). Ayrica filtreleri kullanarak resimler üzerinde normalde yapmasi vakit alan islemleri kolayca yapabilirsiniz. Bu filtrelerden bazilari internette ücretsiz olarak dagitilirken bazilari da satilmaktadir. Beraberinde getirdigi rötuslam a (bu konuda çok yetenekli), çizim, boyama ve web araç gruplari ile Photoshop herhangi bir resim düzenleme islemini profesyonelce yapmanizi saglar.

Photoshop 'un en güzel özellikler inden biri de web için resim çiktisi verebilmesidir. Bu sayede web için optimize edilmis, mümkün olan en küçük boyut ve en yüksek kalitede çiktilar elde edebilirsiniz. Egitim yazilimlarinizd a kullanacaginiz resimleri de "web için" seçenegiyle üretirseniz bu yaziliminizin (internet üzerinden yükleniyorsa) boyutunun gereksiz yere büyümesini engelleyecek bu sayede kullanicilar uzun süre egitimin yüklenmesini beklemeyecekler dir.

Photoshop 'un bir diger güzel özellig i ise çesitli renk modlarinda çalismaya izin vermesidir. Hazirladiginiz doküman matbaada basilacaksa ona uygun renk modunda çalisarak çiktinin kalitesini artirabilirsini z. Ayrica renkli bir resmi çok kaliteli bir biçimde siyah beyaz yapabilirsiniz.

Photoshop ile birçok resim formatinda çalisabilirsini z, fakat kendi kullandigi resim biçimi PSD dir. Bu biçim sizin bütün katmanlarinizi ve katmanlara uyguladiginiz efektleri saklamaniza izin verir. Bunun disinda kullanacaginiz dosya biçimleri (JPEG, GIF, BMP, PNG, TIFF vb) buna (katmanlamaya) izin vermeyecektir.

Photoshop ile hazirlanan resimlerin kalitesi yüksek olsa da kullanmasi (proesyonelce) o kadar kolay degildir. Photoshop'u kitaptan ögrenme k yerine bilen birinin yardimiyla veya kursa giderek ögrenmeniz i tavsiye ederiz.


لتحميل عبر الوصلات المباشره

بالمرفقات



الملفات المرفقة
نوع الملف: txt Adobe Photoshop CS3 v10[1].0.txt (725 بايت, المشاهدات 86)

رد مع اقتباس